Nejnovější recenze ze sekce Sedací soupravy
- Pohodlná na spani
- Pěkná, odpovídá popisu
- Tvrdší
- Optimální velikost
- Kvalita provedení
- Dobrá cena
- Možnost pravé i levé varianty
- Téměř nic...
Potřeboval jsem menší ale kvalitní rohovou sedačku. Tato vše potřebné splňuje, takže za mě super. Vše krásně zabalené a doručené přímo od prodejce. Jediný problém který mě spíše pobavil bylo to, že vše bylo zabalené do strečovky, i blbé šroubky, pomalu každá matička samostatně, ale pět přiložených polštářků bylo nacpáno do úložného prostoru bez nějaké ochrany, tudíž zaprášené a ještě od pilin, takže putovaly rovnou do pračky. Nebylo by na škodu, kdyby výrobce v budoucnu ty piliny a prach z výroby nějakým způsobem vysál, vyčistil, odstranil atd., popřípadě i ty polštáře zabalil do strečovky, nebo uložil do igelitového pytle.
Tento internetový obchod určitě nedoporučuji peněz za to chtějí a v závěru vám přijde zboží poškozeno...určitě lepší zboží vidět a nebo koupit jinde.
Bohužel šrouby neodpovídaly délkou. Dokupovaly jsme vhodnější.
- super cena
- prostorná
- příjemná látka
tahle sedačka je prostě bomba, za ty peníze je to naprostý luxus :))) skvělý materiál, je prostorná, příjemná a pohodlná. Jsme opravdu velice spokojeni i s dodáním, a komunikací e-shopu!! :)
- odpovídá obrázku
- skvělá cena
- Velká a pohodlná sedačka.
Tento obchod doporučuji všem kdo ještě váha!Vše proběhlo v nejlepším pořádku a musím pochválit i dopravce. Děkuji
sedačka je pohodlná
- Hrozná kvalita
Pohodlná sedačka
- Prostorná a pohodlná (tvrdší posezení)
- Velmi příjemný materiál sedáku a polštářů
- Velmi snadná montáž
- Úložné prostory
Se sedačkou jsme velice spokojeni. Velmi příjemné použité materiály a příjemné posezení, které je spíše tvrdší. Velice snadná montáž/kompletace bez použití nářadí pouze za pomocí, již předmontovaných “kolejniček a háků”. Hromada velkého úložného prostoru + možnost rozložení pohovky, jako “nouzového” přespání.
- provedení odpovídá popisu
- dobrá cena
Kapol Paul I šíře 240 cm bílá / světlá lawa levá
Přidáno: 11. října 2023
(naposledy upraveno 11. října 2023)
Zakoupeno v Kapol.cz - odborník na skříně
- Spokojen
- Sedačka má výhodnou cenu
- Sedačka má kvalitní potahovou látku
- Sedačka vypadá celkově kvalitně
- není vyrobena v ČR, ale v porovnání s ostatními nabídkami to vlastně nevadí
- Moc hezká
- Rychlé složení
- Pohodlná
- Hezká barva
Zatím se jeví sedací souprava pořádku.
Zatím je pohodlná a tak jsme sokojeni
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »