Nejnovější recenze ze sekce Sedací soupravy
Cena odpovídá kvalitě. Poláci moc neumí používat úhelník a metr, je třeba doma doladit, ale nic, co by vadilo funkci. Spíš estetika. Jinak je sedačka pěkná, jak dlouho vydrží, se teprve uvidí. Za 11tis může jít za 4 roky vyměnit.
- Barva odpovídá obrázku, materiál v pořádku, bez vad a poškození
Zatím mám sedačku velmi krátkou dobu.
Ochota objednávka vyřízena v termínu a vše bylo naprosto v pořádku, doprava výborná, řidič ochotný.
- levný
- rozkládací
- univerzální strany - levá i pravá
- snadno smontovatelný
- hezký
- kvalita není úplně zázračná
Je to myslím dobrý kompromis, pokud nechcete dát za sedačku majlant a potřebujete úložný prostor a příležitostnou postel. Kvalita odpovídá ceně, je to očalouněná dřevotříska, uvnitř tenký sololit pro ukládaní peřin apod. Je snadno rozložitelný a postel není vratká. Montáž je snadná, na pár vrutů a šroubů. Ale když budete chtít, aby zadní díly lícovali, tak montujte opěrky až na nožičkách a ne obráceně (jako my)... Sedací plochy jsou z molitanu, ale i tak jsou docela pohodlné. Zatím máme týden, takže jsme na tom moc nenaseděli, uvidíme časem, jak hodně se promačkají.
- Je pěkná s velice dobře řešenými vychytávkami jako zvedací záhlavníky,područkou,úložným prostorem a nakonec i rozložením na přespání.Vše je velice dobře ovladatelné jak na rozložení,tak i složení.Výškově je dobrá.
- Levný
- Nekvalitní
Nic moc
se zbožím jsem spokojená vypadá dobře
- Sedačka Coast, je luxusní, super cena, mohu jen doporučit
kvalita produktu
- Je pohodlná a vhodná do velkého obývacího pokoje.
- Zatím zkouším
Sedačka zcela odpovídá mým představám. Jsem velmi spokojena. Tento obchod mohu jen doporučit.
- ...možná cena a hmotnost sedačky: chlap to přenese sám.
- Popravdě už dlouho jsem nic takového neviděl: chybějící spojovací materiál,(M8,natahovací matice na nožičkách -nebyli pro jistotu vůbec ,v bočnících natažené M6 ,místo M8 hodně) nekvalitní potahový materiál, "Hodně velká improvizace pro tatínky"
- Dílenské zpracování !
Kvalita jednoduchá montáž
Nábytkáři u nás by pohovku udělali lépe.Špatná velikost vrutů a návod - horor.
Vyšisovaná větší část sedací soupravy, zjištěno po rozbalení doma, poskytnuta dodatečná sleva 1000,- Kč je neadekvátní k rozsahu poškození!
- Jednoduchá kompletace.
Mala a strašne tvrdá. Nič moc ale čo by vlovek chcel za malo peňazí.
- naprstá spokojenost
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »